Beta Ver.6.1.0
logo
Потребител:
Парола:  
Помни ме

мотоциклети

Музиката на мото съборите трябва да бъде:

DEAD METAL

HARD ROCK

POP ROCK

ALTERNATIVE

PUNK

HIP HOP

R&B

DISCO

HOUSE

ELECTRONIC

RETRO

ЕСТРАДА

НАРОДНА МУЗИКА

ПОП ФОЛК

Публикувана от Wizard
гласувания: 1691
Предишни анкети

Редактори: webmaster, Wizard, An_n, werty, Arda, ivodani
Автор Отговор
azzaro

съобщения: 6
Регистриран:
26 апр 2010, 17:49
24 май 2010, 14:00

имали фенове които сте си покажат машините на 29-ти?
http://dariknews.bg/ view_article.php? article_id=530466
аз съм от габрово и се надявам да се получи добра среща.
чака ме ви

Най-отгоре

MZ Tropfy
b03u4

съобщения: 70
Регистриран:
23 ное 2009, 16:19
24 май 2010, 16:08

дай инфо линка ти небачка дава еррор... къде ще е това какво ще е и така

Най-отгоре
-=BoZo NeVeR DIE!!!=-
azzaro

съобщения: 6
Регистриран:
26 апр 2010, 17:49
26 май 2010, 11:13

ето за какво става въпрас/текста е копиран от обявата/ Собственици и фенове на мотоциклетите чопър ще се съберат в Габрово, съобщи заместник-кметът Николай Сираков. Фестивалът CHROME EVENT ще се проведе на 29 май. Очаква се около 1000 почитатели на този тип мотори да дойдат в града на Рачо Ковача. Според организаторите събитието ще бъде различно от всички мотосъбори, правени досега в България.

Проявата ще събере феновете на спокойната и разтоварваща "езда"на площад "Възраждане". CHROME EVENT 2010 е напълно безплатен за посетители. Началото ще бъде дадено в 12 часа като официалната програма ще започне около 16 и ще завърши след полунощ.

Круизърите ще бъдат изложени на площад "Възраждане" и всички ще могат да ги разгледат. Предвиждат се конкурси за най-красив чопър, рок концерт, "хотрод" ревю, както и други забавления.

Организ аторите на събитието са предпочели Габрово сред многобройните кандидати заради централното разположение, естествената красота на природата около града, историята, възрожданската архитектура и наличието на необходимата инфраструктура.

Най-отгоре
MZ Tropfy

Иди:     Най-отгоре

|
|
|
|
Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Moto.bg, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към http://www.moto.bg. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. Продукт на

мотори
Copyright © 2007 FullSupport. Всички права запазени.