Beta Ver.6.1.0
logo
Потребител:
Парола:  
Помни ме

мотоциклети

Музиката на мото съборите трябва да бъде:

DEAD METAL

HARD ROCK

POP ROCK

ALTERNATIVE

PUNK

HIP HOP

R&B

DISCO

HOUSE

ELECTRONIC

RETRO

ЕСТРАДА

НАРОДНА МУЗИКА

ПОП ФОЛК

Публикувана от Wizard
гласувания: 1659
Предишни анкети

Редактори: webmaster, Wizard, An_n, werty, Arda, ivodani
Автор Отговор
niky
Wizard

съобщения: 463
Регистриран:
01 сеп 2007, 09:22
28 дек 2009, 12:30

Отново е зима и всичко, което може да прави един моторист е да мечтае...  В подкрепа на това ви предлагаме традиционният ни зимен конкурс за най-добра снимка от изминалия мото сезон. Вярваме, че по този начин не само ще стоплим сърцата на всички почитатели на двуколесните возила, но и ще открием нови интересни дестинации за следващото лято.

ПРАВИЛА:

1
. В конкурса може да участва всеки посетител на moto.bg, като ни изпрати автентична снимка на тема "Моят мото сезон - 2009", на е-mail адрес manager@moto.bg до 28 януари 2010 г.  Напишете трите си имена, град и актуален телефон за връзка.

2. Напишете заглавие на снимката и къде е направена.

3. След крайния срок за изпращане на снимките, комисия от журналисти и фотографи ще класира 20 снимки за втори кръг, в който ще могат да гласуват само регистрирани в moto.bg потребители, като всеки има право да оцени всяка една снимка.

3. Гласуването в специалната галерия на сайта moto.bg за „СНИМКА НА СЕЗОН 2009” започва на 03 февруари 2010 година и завършва на 25 март 2010 година.

4. Победител в конкурса ще бъде снимката с най-висока оценка, като авторите ще бъдат оповестени след края на гласуването!

5. Победителят ще бъде обявен на 27 март 2010 година при откриването на мото сезон 2010 в гр.София.

6. Награди ще получат авторите на снимките, класирани на 1, 2, 3 и 4 място.

7. Лобирането от страна на авторите е позволено и желателно, допустими са всички средства!

8.
Фотографии с незаконно съдържание няма да бъдат допуснати до участие!

9. Изпращачът на снимката поема изцяло отговорността за авторските права върху нея.

Можете да разгледате изпратените снимки раздела "Галерия".

Успех на всички участници up1.gif

Уебсайт
Най-отгоре

[ Редактирано 03 фев 2010, 13:50 ]
Голям фен съм на Мото.бг
arda
Arda

съобщения: 158
Регистриран:
22 яну 2009, 10:54
06 яну 2010, 10:47

Във връзка с ваникнал въпрос от antony, който пита дали могат да се изпращат повече от една снимка, уточняваме, че всеки може да участва с повече фотографии.

Най-отгоре
Не е важно дали има кой да ми позволи, важно е дали има кой да ме спре! ART OF FIRE
niky
Wizard

съобщения: 463
Регистриран:
01 сеп 2007, 09:22
03 фев 2010, 12:25

Приключи приемането на снимки за участие в конкурса.

Поради големият интерес, до гласуване ще бъдат допуснати 41 снимки.

Можете да гласувате ТУК.
Уебсайт
Най-отгоре

[ Редактирано 03 фев 2010, 13:09 ]
Голям фен съм на Мото.бг
dada111

съобщения: 1
Регистриран:
28 яну 2010, 20:31
28 мар 2010, 13:53

Здравейте. Искам да попитам какво стана с обявяването на победителите от конкурса за снимка от мотосезон 2009. Вчера питах няколко човека от организаторите на откриването включително и водещия но никой нищо не знаеше

Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

|
|
|
|
Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Moto.bg, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към http://www.moto.bg. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. Продукт на

мотори
Copyright © 2007 FullSupport. Всички права запазени.